DBCxA Transformeert naar Commissioning Nederland

Datum: 7 februari 2024

In het kader van positionering  van het vakgebied commissioning , kondigen we met trots aan dat DBCxA haar naam officieel verandert naar "Commissioning Nederland".

Onze missie blijft onveranderd: wij willen dat Commissioning Nederland de autoriteit wordt op het gebied van commissioning als het gaat om prestatieborging in gebouwen. Het platform vervult een toonaangevende rol bij de ontwikkeling van commissioning diensten door te concretiseren, te inspireren en te verbinden. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe naam onze identiteit beter weerspiegelt en ons helpt nieuwe horizonten te verkennen terwijl we onze sterke basis behouden.

We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking met bestaande stakeholders en het verwelkomen van nieuwe relaties onder onze vernieuwde identiteit. Houd onze website en sociale media in de gaten voor verdere updates en aankondigingen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Commissioning Nederland

7 december 2023: Invloeden van de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) op Commissioning (PE-sessie)

Vanaf 2023 neemt Dutch Building Commissioning Association de Commissioners over

Vanaf  2023 heeft Dutch Building Commissioning Association in goed overleg met Sertum, de Commissioners en de aangesloten branchepartijen het register...

Het secretariaatsbureau van DBCA is per 1 januari 2023 ondergebracht bij het shared servicecentrum van TVVL

Remi  Hompe,  penningmeester  DBCA,  is  blij   met deze  nieuwe  samenwerking:  “TVVL  heeft  veel ervaring   met   het   ondersteunen   van   vereni...

Stakeholders

Techniek Nederland
ISSO
Binnenklimaat Nederland
VCCN
NVDO
TVVL
FHI Gebouw automatisering